Mees jäi Tinderi-afääriga vahele ja mõrvas oma abikaasa

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jonathan Brady/PA Wire/PA Images

Stacy Feldmani leidis teadvusetuna vannist 1. märtsil 2015 tema 53-aastane abikaasa Robert Feldman. Nüüd on aga selgunud, et tegemist võis olla mõrvaga.

Politsei usub, et Robert oli alustanud Tinderi vahendusel afääri, vahendab news.com.au. Esmakordne lahang ei suutnud naise surma põhjust täpselt määrata, kuid politsei kaasas asjasse ka lähisuhtevägivalla eksperdid, kes on hästi kursis lämmatamise ja kägistamisega.

Ekspert andis oma hinnangu: Stacy kägistati surnuks. Nüüd on surma põhjuseks määratud tapmine ja politseiraportis seisab: «Vigastused põhjustas rünnak, seejuures on naist löödud tömbi esemega, kägistatud ja lämmatatud.»

Avalikustatud kohtupaberitest selgub ka, et asja uuriv politseiuurija kahtlustas algusest peale, et asi pole õige, kuna Robert Feldman vältis nendega suhtlemist. Mees olla käitunud ka «ülidramaatiliselt». Robert olla korrutanud, et naine oli surmaeelsel õhtul tarbinud kanepit, kuid lahang näitas, et see pole tõsi. Samuti ütles Robert, et ta ei taha üldse, et lahang läbi viidaks.

Samuti polnud võimalik kindlaks teha naise surmapäeval Roberti enda liikumisi – väidetavalt pidi ta minema lastele kooli järele, kuid õpetaja kinnitas, et oli mitu korda paarile koju helistanud, kuna keegi polnud lastele järele tulnud.

Juunis 2015 kontakteerus politseiga naine, kes kinnitas, et tema ja Roberti vahel algas veebruaris 2015 Tinderi vahendusel afäär. Robert oli valetanud oma perekonnanime kohta ning pärast lühikest suhet avastas naine, et Robert on abielus. 1. märtsi hommikul oli ta Stacyle helistanud, et mehe petmisest teada anda ja küsida, kas nad on lahutatud (nagu Robert talle kohtingul väitis). Naise sõnul Stacy vihastas ning ütles, et Robert on teda ennegi petnud, kuid nüüd on tal mõõt täis.

Lisaks maksti Robertile välja naise nimele tehtud 750 000 dollari suurune elukindlustus, väidetavalt ei teadnud kindlustusfirma, et Robert on uurimise all.

Robert arreteeriti möödunud kuul ning teda süüdistatakse esimese astme mõrvas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles