Kas petmine võib teha suhte paremaks?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Usaldust ja monogaamiat peetakse üldiselt suhte alustalaks, kuid leidub ka neid, kes väidavad, et petmine tuleb suhtele hoopis kasuks. Kuidas nii?

Londonis elav anonüümseks jääda sooviv naine on juba kaheksa aastat suhtes, kuid tulenevalt oma partneri tervislikust seisundist ei saa nad enam omavahel seksida, kirjutab Daily Mail. Suuresti selle tõttu ongi mees andnud naisele n-ö loa harrastada voodirõõme ka teiste meestega.

29-aastane varjunimega Jade nendib, et harrastab seksuaalsuhteid näiteks abielumeestega, kuna peale seksi ta muud ei soovi. Samal ajal leiab ta, et suhe oma partneriga on muutunud palju mõistvamaks ja paremaks. «See on võtnud ära pinge ja surve, mis tekkis seoses seksi vähesuse ja muude probleemidega,» ütleb Jade.

Jade otsib seksipartnereid Suurbritannia kõmulisest kohtinguportaalist Ashley Madison, mis ongi mõeldud inimestele, kes on kas suhtes või abielus. Jade möönab, et tal on väga õnnelik situatsioon, sest erinevalt paljudest teistest on tema partner petmisest teadlik ja ta ei pea elama hirmus ega vales. Jade'i hinnangul ei tohiks kedagi petmises pimesi hukka mõista, kuna inimeste vajadused ja olukorrad on erinevad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles