Kuus serveerimistrikki, mis avaldavad sinu külalistele muljet

Hanna Kangro
, Sõbranna.ee reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Camera Press / Vida Press

Vahel ei olegi oluline, kas toit on peen ja hõrk, vaid kuidas see on serveeritud. Ilusad nõud või omanäoline lauakujundus annab palju juurde.

  1. Kasuta uhkeid kandikuid. Sul kindlasti on kodus mõni vanaema vana ja uhke kandik või vaagen, kirjutab Pure Wow. Täida see hea ja paremaga ning aseta laua keskele. See näeb kahtlemata väga efektne välja.
  2. Tee booli. Selle asemel, et igaühele eraldi kokteil teha, võta üks suur läbipaistev kauss, kuhu saad panna puuvilju ja muud põnevat. See näeb välja dekoratiivne ja püüab pilke.
  3. Näe magustoiduga vaeva. Näiteks lõika küpsetise sisse enne ahju panemist sälgud või kujundid ning need näevad välja palju põnevamad.
  4. Pane toitude juurde sildid. See püüab kohe pilke ja siis on ka külalistel põnev avastada, mis miski on ja mida sisaldab.
  5. Kasuta erinevaid serviise. Kõik ei pea olema ühesugune ja «maitsekas». Kasuta erinevaid värve ja stiile.
  6. Aseta tühja klaasi või kaussi midagi põnevat. Näiteks supikaussi võid panna ühe ilusa loorberilehe või praetaldrikule koos rätikuga rosmariinioksa.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles