Pannkook vähese vaevaga

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelmikas Saksa ahjupannkook.
Kelmikas Saksa ahjupannkook. Foto: Ragne Värk/"Pannkoogisahver"

Ragne Värk põikab oma värskelt ilmunud pannkoogiraamatus koduköögi pliidi äärde ja aimab järele kaugemate maade pannkoogikunsti. «Aga pannkooki võib küpsetada ka ahjus,» käib ta välja mugava mooduse teha üht lihtsamat küpsetist –  ahjupannkooki.

Erinevalt tavalistest pannkoogitainast, mida kodus enamasti loominguliselt ja vaba käega kokku segatakse, on ahjupannkoogi õnnestumise põhinõks retseptis antud kogustest kinnipidamine. Samuti peaks arvestama ahjuvormi mõõte, kui need on ette antud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles