Toidublogija Kadri Raig õpetab, kuidas teha jäätist, mille valmistamiskäik on imelihtne ja kiire, sest koostisosasid on vaid kaks. Kui soovid, lisa magustamiseks suts vahtra- või agaavisiirupit.
Retseptisoovitus: jahutav ja sametine vaarikajäätis
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sametine vaarikajäätis (vegan)
Vaja läheb:
- 1 keskmine küps avokaado (umbes 60 g viljaliha)
- 100 g külmutatud vaarikaid
Juhtnöörid
1. Oota soe ilm ära.
2. Surista vaarikad ja avokaado saumikseriga ühtlaseks jäätiseks.
3. Söö ja naudi!