Kolm söömisharjumust, mida peaksid prantsuse naistelt õppima

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Fabrice Michaudeau / PantherMedia / Scanpix

Vaatamata saia- ja veinikultuurile, on prantsuse naised heas vormis ja tugeva tervisega. Siin on kolm põhjust, miks.

1. Nad kasutavad söögiaega söömiseks ja sotsialiseerumiseks.

Kui prantslased valmistuvad söögiajaks, ei istu nad televiisori või nutiseadme ette. Nad kasutavad seda aega puhtalt toidu ja seltskonna nautimiseks. Samuti ei näe sa prantslast, sai käes, ringi jooksmas. Nii väldivad nad ka kiirustamist ja ülesöömist. Kokkuvõttes toit seedib paremini ning ka emotsioon on kogu protsessist parem.

2. Nad ei näksi toitude vahel

Prantslased ei söö kotitäit krõpse teleka ees. Veelgi enam, nad ei söö kunagi midagi kotist. Kui prantslane soovib midagi süüa, võtab ta selle pakist välja, paneb taldrikule ja sööb siis. Enamik toidukordi veedavad prantslased istudes laua taga. Ja näkside järele ei tunne nad lihtsalt vajadust.

3. Nad söövad kõrge kvaliteediga toiduaineid.

Töödeldud söögid ei kuulu prantslaste menüüsse. Sa ei näe neid mikrolaineahjus toitu soojendamas. Kui prantsuse naine tellib magustoitu, siis õige šokolaadiga. Tänu kvaliteetsetele toiduainetele saab neil kõht kiiremini täis ja rahulolutunne säilib kauem.

Allikas: WellAndGood

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles