Kahvliahvid õpetavad, kuidas teha kuusevõrsesmuutit

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kahvliahvi Kokakool

Vahetult enne emadepäeva toimetasid Stockmanni esitlusköögis vilkad Kahvliahvid, kes üheskoos hõrgutisi kokkasid. Merle Liivak ning Helen Saluveer koos lastega valmistasid mahedaid rabarberi-martsipanimuffineid, maitsvaid tortillataskuid ning värsket kuusevõrsesmuutit. Kahtlemata on need retseptid valmistamiseks sobilikud igal nädalavahetusel – olenemata sellest, kas ees on ootamas mõni püha või mitte. 

KUUSEVÕRSESMUUTI

  • Rute retsept raamatust «Lase mind kööki!»
  • 2 dl kaerapiima või mahejogurtit
  • 3 banaani
  • peotäis külmutatud mustikaid, jõhvikaid või muid sõstraid
  • näpuotsatäis kuusevõrseid (võivad olla külmutatud)

Murra banaanid tükkideks ja viska kogu kraam blenderisse. Blenderda. Kui soovid vedelamat jooki, lisa sorts vett. Joo otsekohe!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles