Pildid: interneti on vallutanud foto tordist, mis on sama kaunis kui päris pruutkleit

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kookide kaunistamine läheb iga aastaga järjest ekstravagantsemaks ja detailsemaks. Möödunud nädalavahetusel toimus Londonis suur pagarite võistlus Cake International, kus pagar Emma Jane oli teinud koogi täpselt disainer Mak Tumangi pruutkleidi järgi. Kook on nõnda detailne, et seda on päris kleidist raske eristada.

Alloleval pildil on kaunis pruutkleit, mis on väga külluslik ja detailiderohke. Seda enam on inimesed internetis vaimustuses, milline näeb välja kleidi järgi tehtud kook, kirjutab Redbook.

 

A post shared by Mak Tumang (@maktumang) on

Kook on kleidi täpne koopia ja näeb uskumatul kombel sama särav välja. Kuidas see Emma Jane’il õnnestus, jääb saladuseks. 

Kook.
Kook. Foto: Vida Press
Kook tagant.
Kook tagant. Foto: Vida Press

Pruutkleidi järgi tehtud kook oli võistluse «Pruutkleidid läbi aegade» parim töö. Selle kõrval sai näha ka teisi uhkeid kleite, aga ka muid fantaasiaküllaseid kooke ja torte, millega saavad hakkama vaid väga vilunud pagarid. 

Jah, see on kook.
Jah, see on kook. Foto: Vida Press
Kook.
Kook. Foto: Vida Press
Valik kooke.
Valik kooke. Foto: Vida Press
Kook.
Kook. Foto: Vida Press
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles