Ott Kiivikase firmaroog on omlett

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas perega
Ott Kiivikas perega Foto: Maria Laur, nupsu.ee

Kulturist Ott Kiivikas rääkis ajakirjale Oma Maitse, et tema peres on köök 90 protsendi ulatuses abikaasa Natalia päralt, kes naudib väga toidutegemist; mehe firmaroaks on aga omlett.

«Tema pühad ajad on nädalavahetustel telerist kokandussaated ning huviga kirjutab ta siit-sealt põnevamaid retsepte. Pean tunnistama, et ise olen hetkel veidi rooste läinud,» tunnistas Ott.

«Koogitegemises on abikaasa kindlasti tublim, aga sellegipoolest tähistame alati nii naiste- kui ka emadepäeva, mis on mõlemad väga ilusad traditsioonid,» lisas mees.

Oma naise toidutegemisoskust peab Ott lausa imetlusväärseks, lisades: «Natalia pole kunagi valmistanud ühtegi kehva toitu, olgu selleks siis koogid või Ukraina rahvusroad. Paljud meie sõbrad ja tuttavad võivad kinnitada, et Natalia tehtud kodused peolauad on meie au ja uhkus.» 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles