Viis kõige mustemat asja köögis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Graham Oliver / PantherMedia / Scanpix

Kas sa arvad, et su köök vajaks suurpuhastust? Millest alustada? Millised on kõige mustemad kohad köögis? Loe edasi ja saad teada.

Kraanikauss

See on koht, mida võiks tegelikult peale igat nõudepesu veel eraldi pesta, sest sealt voolavad läbi ja alla kõik toidujäänused. Võimalusel ära jäta oma nõusid kraanikaussi üle öö kuivama või seisma, pese need kohe ära, sest muidu hakkavad seal kogunema bakterid, vahendab PureWow.

Köögikäsn

See on põhimõtteliselt bakterite kogum. Kui sa märkad, et nõudepesukäsn hakkab kuju kaotama või lõhnab imelikult, siis tuleks see kohe uue vastu vahetada.

Su telefon

Kuidas palun? Kas sa oled kokkamise ajal telefonist näiteks retsepti otsinud? Kui jah, siis oleks viimane aeg oma telefoni puhastada. Seda võiks teha muidugi tihedamini, sest telefon on üldse üks mustemaid asju, mida me iga päev katsume.

Põrandaliistud

See on üks asi, mida enamasti unustatakse puhastada, aga seda rohkem on sinna kogunenud tolmu ja mustust. Võta märg lapp ja natukene puhastusvahendit ning saadki ühe kerge liigutusega ka põrandaliistud puhtaks.

Õhupuhasti

Jällegi selline koht, mida unustatakse tihti puhastada. Olenevalt sellest, millisest materjalist on sinu õhupuhasti, siis vastavalt sellele võiks seda kord nädalas pesta, sest sinna kipub kogunema toidurasva ja tolmu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles