Kuulus telekokk Tareq Taylor külastas Eesti söögikohti

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuulus rootsi telekokk Tareq Taylor Soomaal kokakunsti näitamas.
Kuulus rootsi telekokk Tareq Taylor Soomaal kokakunsti näitamas. Foto: Aivar Ruukel

Mitu tunnustatud Eesti söögikohta on sotsiaalmeedias teatanud, et nende juures käis filmimas kuulus rootsi telekokk Tareq Taylor. Teiste seas valmistas ta süüa nii Põhjaka mõisa köögis kui Ööbiku gastronoomiatalus Raplamaal. 

«Kõige parem ja emotsionaalsem kokandussaade, mida elus teinud olen. Aitäh, Tareq Taylorile ja ta meeskonnale – te olete alati siia tagasi oodatud,» kirjutatakse Ööbiku talu Facebooki lehel. 

Tareq Taylor on tuntud telekokk, kes on ühtlasi mitme kokaraamatu autor. Taylor rändab oma meeskonnaga mööda Skandinaaviat ringi ja tutvustab kokakunsti kõrval televaatajatele Põhjamaade eluolu ja kultuuri. Tema saade «Tareq Taylori Põhjamaade kokakunst» on üks omanäolisemaid ja armastatumaid just seetõttu, et lisaks söögitegemisele laiendab see vaataja silmaringi. 

Järva Teataja andmetel läheb saade eetrisse aastal 2017. «Tareq Taylori Põhjamaade kokakunsti» saadet näitab ETV2 neljapäeva õhtuti.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles