Toidublogijad peavad Solarises kaks päeva kohvikut

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel, 5.-6. veebruaril peab kümme toidublogijat Solarise keskuses alates kella 12st ajutist kohvikut nimega Blogi.

Aktiivseid toidublogijaid on Eestis kaugelt üle saja. Blogides näevad nende valmistatud toidud ahvatlevad ning maitsvad välja. Tegemist on kindlasti kodukokanduse kõige kõrgema tasemega. Aga seda maitsta saavad vaid perekonnaliikmed ning üksikud õnnelikud sõbrad ning tuttavad.

Kõik kümme blogijat, kes said kutse teha ühel päeval üks toit kõigile soovijatele söömiseks, võtsid selle ilma kõhklemata vastu.

Laupäeval, 5. veebruaril pakuvad oma toite Mari-Liis Ilover (blogi Siit nurgast ja sealt nurgast), Liina Karron (blogi Aglio e Olio), Tuuli Mathisen (blogi Ise tehtud, hästi tehtud), Aet Trisberg (blogi Aet köögis) ja Piret Hanson (blogi Puhas rõõm).

Pühapäeval, 6. veebruaril on kohvikus Ragne Värk (blogi Kokkama Ragnega), Priit Vahar (blogi Profa köögipool), Elis Toompuu (blogi Elis köögis), Kätrin Maidla (blogi Kätrini kokkamispäevik) ning Katrin Press (blogi Harilik pliiats).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles