Mustamäe nuhtlus

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Japarto pannkoogikiosk.
Japarto pannkoogikiosk. Foto: Kerli Kivistu

Juba mõnda aega levib linna peal kumu, et Mustamäe niigi kirev söögikioskite maailm on saanud juurde uue ja tavatu tulija – jaapanipäraseid pannkooke pakkuva Japarto.

Kui meie aja au, mõistus ja südametunnistus ehk sotsiaalmeedia pakkus sellele kioskile ebatavaliselt kõrgeid hindeid, oli liisk langenud – sinna tuleb minna.

Paarkümmend aastat seljakotiga mööda ilma rännanud omanik ütleb, et sai idee sellise söögikoha loomiseks just Jaapanist, kus pannkook olevat levinud tänavatoit. Aga kui seal kandis saab valida umbes 40 eri täidise vahel, siis Japartos piirdub valik paarikümnega. Sellestki piisas, et sööjaid segadusse ajada. Seda enam, et veebis väljas olnud menüü ei klappinud tegelikkusega. Näiteks mozzarella-täidisega pannkooki enam polnud. Aga see olnud menüüs juba avamisest saadik ja kaua sa ikka järjest üht asja teed, põhjendas pannkoogimeister, miks nüüd tuleb sööjatel leppida sinihallitusjuustuga. Muide, see pannkook pälvis vaid kiidusõnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles