Vaata ja imesta: noor pagar teeb erilise väljanägemisega torte

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Endine jumestuskunstnik Molly Robbins õppis omal käel koogikunstnikuks ja on noorele vanusele vaatamata väga osav. Nüüd teenib 25-aastane Briti naine leiba sellega, et teeb väga eriskummalise välimusega torte.

Eriliste tortide valmistamisele pühendus Molly umbes viis aastat tagasi ning nüüdseks on ta rahvusvahelisel võistlusel Cake International võitnud kaks kulda ja ühe hõbeauhinna, vahendab Daily Mail.

Hariduselt on Molly jumestaja, kelle erialaks on eriefektid. Enda sõnul on ta alati olnud väga loominguline, kuid sõpradele torte tehes armus oma hobisse ning tegi sellest päevatöö.

«Mulle meeldib teha kooke, mis on eriskummalised ja veidrad, sest need on lihtsalt palju huvitavamad ning loodetavasti hakkan nii ka mina teiste ettevõtete seas paremini silma,» selgitab naine, kuidas ta leidis oma niši.

Realistlike kookide kaunistamine võtab väga kaua aega, kuid nokitsemine Mollyle meeldib. Nüüd, kui tal on omal oskus käpas, on ta hakanud ka teistele huvilistele koogikaunistuskursusi korraldama. 

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles