Lõbus videoeksperiment: kuidas on süüa viina?

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Viinas immutatud puuviljad – paljud meist mäletavad neid noorpõlvepidudelt, kui millegipärast arvati, et bool tähendab kõigi erinevate alkoholiliikide segamist ning sinna õunte ja banaanide lisamist. Mis näo teevad aga inimesed, kellele esimest korda viinas immutatud vilju mekkida antakse?

BuzzFeed kutsus kokku julged paarid ning andis neile väljakutse just seda maitsta. Viinaga leotati läbi melon, kurk, metsamarjad, tomatid ja õunad.

«Ma tõesti ei oodanud seda,» ütleb üks mees pärast esimest maitsmist. «Ma jään kindlasti purju.»

«See on üks halvemaid asju, mida ma olen elus proovinud!» teatab üks eksperimendis osalenud naine. «See oli 100 protsenti viin, null protsenti melon.»

Valikus oli ka kurk, mis pole küll puuvili, aga viinas annab immutada sedagi. «Ma ei armasta seda,» arutleb üks naine. «Aga ma ka ei vihka seda?»

«See on umbes nagu keegi oleks võtnud ja teinud viina krõmpsuvaks,» püüab teine naine viinakurki selgitada. «Kui ma seda hammustan, on see nagu pitsi joomine,» kirjeldab kolmas naine. «Jah, pits, mis ei saa kunagi tühjaks ...» täpsustab tema kaaslane.

Tomat pakkus eksperimendis osalenutele kõige rohkem vastakaid elamusi: mõnele meeldis täitsa hästi, teisele aga üldse mitte. Ka õunad tekitasid erinevaid reaktsioone: ühele osalenutest tekitas see okserefleksi, samas kui teistele mekkis viinaõun üsna hästi. Ülekaalukas lemmik oli marjasegu, kuigi üks osalenu võttis asja kokku sõnadega: «Ma pigem sööksin puuvilju otse prügist, kui et sööksin veel kord viinas immutatud vilju.»

Vaata videot!

 

People Try Vodka-Infused Fruit For The First Time

Posted by BuzzFeed Video on Thursday, 17 March 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles