Fotod: Viru keskuses avas uksed kohvik Lyon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Õismäel asuv Prantsuse kohvik Cafe Lyon avas teisipäeval filiaali ka Tallinna südalinnas Viru keskuses. Uus kohvik peibutab vastse menüüga, kust mõistagi ei puudu ka külastajate lemmikud - näiteks Prantsuse sibulasupp ja Lyoni ekleerid.

Südalinna Lyonil on ette näidata ka muljetavaldavad veini - ja ka kokteilikaart ning kolmel päeval nädalas - neljapäeval, reedel ja laupäeval hoitakse uksed lahti kella üheni öösel. «Lyon võiks saada ka selliseks peoeelseks kohaks, kus mõnusalt aega veeta,» avaldas Lyoni juhataja Iivi Saar.

Saare sõnul andis Õismäele rajatud Lyoni edu julgust avada teine söögi- ja joogikoht juba linnasüdames. Kindlasti tasub Lyoni tulla proovima midagi prantsuspärast, näiteks konnakoibasid, südalinnas on kohvikul nii oma köök kui ka pagaritöökoda. «Toit ja pagaritooted peavad käima käsikäes,» sõnas Saar. Ülemisel korrusel on kohti 80, lisaks privaatruum alumisel korrusel, mis mahutab 20 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles