Lugejate lemmikud: milliseid rahvusrestorane tallinlased armastavad?

Tallinncity kontrollkahvel
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praetud liha
Praetud liha Foto: Caro / Scanpix

Tallinncity sai oma üleskutsele anda teada parimast rahvuslikust restoranist pealinnas, palju vastuseid: selgub, et enim hinnatakse küpsetatud liha Pirosmanis või Usbeki restorani Talleke ja Pullike steiki, samuti on palju sõpru võitnud Vene köök, aasia toidud, ameerikalikud kanatiivad ja burgerid.

Tuleb siiski nentida, et lemmikute hulgas nimetatud Pirosmani ja Talleke ja Pullike said ka vastuhääli – palju inimesi, veel rohkem maitseid, nendib kontrollkahvel.

Lugejate lemmikud Tallinna rahvusrestoranide seas: ameerikalikke kanatiibu pakkuv Wing-Stopp Kunderi tänaval, Löwenruh restorani seašašlõkk, Ungari restoran Kapten Tenkeš, Jaapani köögi restoran MoMo, Usbeki restoran Talleke ja Pullike Õismäel, Hiina kööki pakkuv Dao Hua, Texas, Vene kööki pakkuv restoran Masha, India toitu pakkuv Akbana, mis asub Rahumäel, aasia toidukoht TheStreetWok, Pirosmani, Peetri pizza, Sõpruse pst. 191 (Magistrali keskuse kõrval, Lepistiku pargi servas) asuvas Sõpruse kohvikus on lugeja arvates Tallinna parimad šašlõkid, pilaffid jt idamaised road, Mack Bar-B-Que, India restoran Maharaja, Vene ja Prantsuse kööki pakkuv Tšaikovsky, India restoran Chakra, Georgia tavern vanalinnas, Kebab House Gonsiori tänaval, Korea söögikoht Gotsu, Vietnami kööki pakkuv Saigon, Villa Thai Kadriorus, Kathmandu Hill, Troika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles