Kiired šokolaadiruudud ehk mõnus kodune Snickers

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ragne Värk

Ragne Värk jagab oma blogis mõnusa isetehtud Snickersi retsepti, mida magusaisu puhul kindlasti proovida võiks. Retsepti leiab ka Ragne Värgi ja Andra Kalda raamatust «Retseptisahtel käsitöökapis», mis aasta kokaraamatu valimisel sai teise koha ja mis valiti ka 2013. aasta parimate käsiraamatute hulka.

Koostisosad:

  • 300 g küpsiseid
  • 125 g sulatatud võid
  • 200 g piimašokolaadi
  • 75 g iiriskomme
  • 100 g soolapähkleid
  • 300 g kondenspiima

Vooderda kandiline vorm (23x23cm) küpsetuspaberiga. Tambi küpsised puruks ning sega kokku sulatatud võiga. Laota küpsisesegu vormi põhjale.

Haki piimašokolaad ja iiriskommid väikesteks tükkideks ning sega need kokku soolapähklitega. Puista segu küpsisepõhjale. Vala peale kondenspiim ning küpseta 180 kraadi juures 25-30 minutit. Lase täielikult jahtuda ning lõika sobivateks tükkideks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles