Galerii: Eesti moekool tutvustas noore talendi moeloomingut

Linda Pärn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

23 oktoobril esitles Eesti moekool Istituto di Moda Burgo Francesco Sibio restoranis oma tudengi Julia Perlini 2014. aasta kevadsuvist kollektsiooni ja Monquer ehteid.

Sel septembril avati Eestis uus moekool - Istituto di Moda Burgo. See on ainuke omataoline Itaalia moekool Balti riikides.

Instituudi tudeng Julia Perlin tegeleb naisteriiete stilistika ja disainiga. Julia osales 2012 aasta Itaalia Vogue’i noorte talentide ülemaailmsel konkursil, pääsedes 50 parima hulka. Moeetendusel esitleti tema neljateistkümnest osast koosnevat kollektsiooni, mis oma lõigete ja materjali poolest imiteerib lilleõisi ja pungasid. Kollektsioonis on kasutatud šifooni, siidi ja peent Itaalia villa.

Monquer ehete filosoofia seisneb unikaalses disainis, erinevate tehnikate ja esteetika maitsekas ühenduses.

Moeürituse eesmärgiks oli tutvustada uut õppeasutust ning ühtlasi esitleda avalikkusele noorte ja perspektiivikate moedisainerite töid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles