Toidublogi külastab päevas 500 kokandushuvilist

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihakokad.ee videblogi külastajatest ligi kolmandik on korduvkülastajad.
Lihakokad.ee videblogi külastajatest ligi kolmandik on korduvkülastajad. Foto: lihakokad.ee

Esimene eestikeelne toiduteemaline videoblogi lihakokad.ee on jõudnud seitsmenda sissekandeni ning seda külastab iga päev üle 500 kokandushuvilise.


Ligikaudu kolmandik vaatajatest on korduvkülastajad. Mitmes Eesti tipprestoranis töötanud kokk Priit Toomitsa sõnul on nad telekokana tuntud Jazziga (kodanikunimega Rainer Härm) nii suurest huviliste arvust positiivselt üllatunud.

«Arvan, et see on kinnituseks ise kodus kokkamise ja eksperimenteerimine populaarsemaks muutumisele,» seletas Toomits.

Jazz ja Toomits on igal nädalal lisanud uue videoloo mõne retsepti valmistamisest. «Alustasime lihtsamatest roogadest nagu võileivad, kuid retseptivalikul juhindume alati uudsusest ja kiirest valmistusviisist,» rääkis Toomits.

«Uue toiduidee katsetamiseks ja proovimiseks peaksid leidma kõik vaatajad, välja arvatud loomulikult taimetoidu sõbrad,» lisas ta.

Pühade- eelsetes saadetes valmistavad kokad omapäraseid jõulutoite ning kuulutavad välja ka auhindadega vaatajamängu.

Eelnevalt on kokad õpetanud tegema neljal erineval viisil kanaliha, suupisteid mitmesuguste lihatoodetega ning verivorsti- ja hakkliharoogi.

Videolõikude pikkus ulatub viiest kuni seitsme minutini. Lisaks videole lisatakse blogisse ka kirjalik retsept ja toidupilt, avataud on ka foorum.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles