Disainer Liina Stein: ainult loll mees ei mõista naisi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moelooja Liina Stein.
Moelooja Liina Stein. Foto: Jelena Rudi

Noortest Eesti moeloojatest üks silmapaistvamaid disainereid Liina Stein on alati olnud julge väljaütlemisega – kui midagi ei meeldi, siis Liina seda enda teada ei jäta. Just sel põhjusel palus Buduaar Liinal kommenteerida teemat, mille üle aastasadu vaieldud on – miks mehed ei mõista naisi?

Küsimuse peale, miks mehed ei mõista naisi, läheb Liina kohe raevu ja pahvatab otse välja: «Ahhaa, mis mõttes?! Kes need mehed on, kes naisi ei mõista? Ma ütlen, kes nad on – lollid mehed, ja mina lolle mehi ei tunne,» sõnab Liina.

«Iga normaalne mees mõistab naist ja käitub ka vastavalt. Mul pole mingit huvi suhelda meestega, kes naisest aru ei saa,» naerab Liina, kelle tutvusringkonnas selliseid mehi polegi. «Esiteks on sellised mehed lollid ja teiseks puudub neil empaatiavõime ka veel takkaotsa. Kes sellist meest siis tahaks?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles