Selver tõi müügile uued soodsad valmistoidud

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rukkileivatort kalaga.
Rukkileivatort kalaga. Foto: AFP / Scanpix

Selveri Köögi uude soodsate valmistoitude tootesarja Argipäeva kuulub 12 toodet: 4 valmistoitu, 4 salatit, 2 magustoitu ja 2 kooki. Sarja eeliseks on soodne hind - toodete kilogramm maksab alla 50 krooni.



«Argipäeva sarja valmistamisel oleme jälginud, et komponendid, millest toit valmistatakse, on mõistliku hinnaga. Toitude valmistamisel on enamasti kasutatud eestimaalasele hästi sobivaid kodumaise päritoluga tooraineid, mis on samas odavamad ja tervislikumad,» ütles A-Selver ASi tegevdirektor Iivi Saar.

Argipäeva sarja valmistoitude kilohind jääb Saare sõnul 29.90 ja 49.90 krooni vahele.

«Valmistades kodus toitu, lisanduvad toorainehindadele ka tooraine ettevalmistamiseks kulutatud aeg, toidu valmistamisel - koorimisel, puhastamisel, küpsetamisel, praadimisel tekkinud kaod ning ka näiteks vee- ja elektrikulu,» rääkis Saar. Eriti kulukas on tema sõnul kodus ühele või kahele inimesele mõne magustoidu või koogi valmistamine.

Selveri Köögi juhataja Reet Rumi sõnul on Argipäeva valmistoitudeks ja salatiteks valitud kodumaiseid köögivilju sisaldavad tooted, paljude klientide maitset arvestades makarone ja riisi sisaldavad toidud ja lihtne ning toitev hakklihakaste.

«Kapsa-köögiviljasalat on valmistatud õli baasil, teised salatid sisaldavad kastmena majoneesi. Magustoitude ja kookide valikuga on soovitud klientide magusaisu rahuldada tervislikult, kasutades mitte nii kaloriterikast toorainet.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles