Saare smetana ootab konkursile põnevaid retsepte

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saare Smetana 30%
Saare Smetana 30% Foto: Tootja foto

OÜ Nantecom Saaremaa DeliFood tutvustas 14. jaanuaril restoranis Mannerheim oma tootevalikusse lisandunud uudistoodet Saare smetana. Saare smetana on 30-protsendilise rasvasisaldusega pehme, siidise maitsega ja  kuumutuskindel piimatoode, mis sobib hästi näiteks suppide ja pajaroogade valmistamiseks, aga ka või asemel leivale määrimiseks.

«Tegemist on 30-protsendilise kohaliku hapukoorega, mida eristab teistest nii valmistamismeetod kui kasutamisvõimalused - seda võib näiteks lisada kuumadesse kastmetesse, ilma et see tükki läheks või seda väikse vaevaga magustoiduks vahustada,» rääkis OÜ Nantecom Saaremaa DeliFood tegevjuht Üllar Taniberg. «Loomulikult on smetana tehtud parimast Saaremaisest röösast koorest, mis meie toodetele mönusa ja rohkem suu järgi meki annab,» rõhutas Taniberg, kelle sõnul võib Saare smetanat leida kõigist hästivarustatud kauplustest üle Eesti.

Restorani Mannerheim peakokk Rudolf Visnapuu tutvustas ka smetana kasutusvõimalusi erinevates roogades. Enim tähelepanu pälvis magustoit - kreem, mille valmistamiseks oli smetana vähese suhkruga vahustatud, tulemuseks õhuline ja maitsev magustoit.

OÜ Nantecom Saaremaa DeliFood ootab aga kõiki toiduhuvilisi smetanat erinevates roogades katsetama - kuulutame välja retseptikonkursi: «Mida teha Saare smetanast?»

Konkursile oodatakse huvitavaid retsepte koos täpse kirjelduse ja fotoga 23. veebruarini 2013. Vabariigi sünnipäeval valivad tippkokk Rudolf Visnapuu  ning OÜ Nantecom Saaremaa DeliFood esindajad välja parima smetana-koka, auhinnaks on õhtusöök kahele restoranis Mannerheim. Eriauhind läheb ka kõige lastepärasemale smetana-retseptile, auhinnaks kotitäis OÜ Nantecom Saaremaa DeliFood maitsvaid tooteid. Retseptid tuleb saata aadressile: press@bono.ee, märgusõnaks: Saare smetana retseptikonkurss.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles