Üheksa põhjust, miks ta pole (veel) su kätt palunud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Arvad, et iga mees, kes ei tee abieluettepanekut, kardab end siduda? Ära ole selles nii kindel, sest põhjus võib olla hoopiski muus.

Lifestyle.msn.com loetles üheksa reaalset olukorda, millest tingituna ei pruugi isegi armunud mees tähtsat küsimust esitada.

Tema vanemate abielu purunes

Lapsevanemate suhe annab meile esimese võimaluse näha abielu pluss- ja miinuskülgi. Kui mehe vanemad suhtlesid kõige edukamalt läbi juristide, siis ei pruugi abielule mõtlemine temas just vaimustust tekitada.

Ta keskendub karjäärile

Paljud mehed panevad sama suurt rõhku enda karjäärile kui mõned naised suhteseisule, mis tähendab, et kuni ta pole piisavalt edukas, ei palu ta sul tõenäoliselt enda nime võtta.

Suhteteemalise raamatu autori Lisa Daily sõnul soovib enamik mehi, et neil kõik elus paigas oleks – enne naise võtmist tahavad nad end karjääriväljavaadete ja finantsolukorra koha pealt kindlalt tunda.

Ta kardab igavust

Nagu sina tahad tunda põnevust millestki uuest ja salapärasest, nii tahavad ka mehed. Paljud neist mõistavad, et nad elavad umbes 80-aastaseks, mis tähendab, et nad peavad ühe ja sama inimesega hakkama saama umbes pool sajandit.

Teda häirib mõte pulmadest

Mõned mehed leiavad, et kogu pulmatööstus naeruvääristab abielu ning neid häirib tõsiselt, kui laulatus naiste kinnisideeks muutub. Nad mõtlevad, kas naist huvitab sõrmus, pidu või mees.

Ta pole valmis isaks saama

Mõnda meest hoiab abieluettepanekut tegemast ebakindlus isaks saamise ees. Võimalik, et ta ei taha sõlmida elukestvat liitu enne, kui endas selgusele on jõudnud.

Ta pole veel «sarvi maha jooksnud»

Võid olla tema jaoks see õige, kuid mõnel mehel on raske loobuda võimalusest teiste naistega olla. «Kõige tavalisem asi, mida ma meeste suust kuulen, on, et «kui ma abiellun, siis on see viimane naine, kellega kunagi magan,» ütles Daily.

Ta kardab, et peab enda unistustest loobuma

Leidub mehi, kes pelgavad, et kodu loomisel tuleb neil enda unistused kõrvale jätta. Eriti võib taoline hirm tekkida neil, kes näevad, kuidas sõbrad abielluvad, saavad lapsed ja lõpuks loobuvad enda unistustest.

Ta ei saa endale sõrmuse ostmist lubada

Eeldatavasti tahavad naised uhket sõrmust ning kui mees sellele mõtleb ja taipab, et tema karjäär ei too ilmselt väga palju raha sisse, võib ta muretseda, kas naine üldse temaga kokku tahab jääda.

Ta kardab, et abielu muudab sind

Osa mehi kardab, et naine muutub pärast pulmi ning kogu õnn ja põnevus, mida nautisite, kaob abielust pärast mesinädalaid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles