Naised väldivad suhte alguses enda näitamist ilma meigita

Esme Kassak
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Brittide uuringust selgus, et kolmandik naistest ei lahku kodust kunagi ilma meikimata ning suhte alguses ei julge paljud oma meikimata nägu kaaslasele üldsegi paljastada.  

Kolme tuhande vastajaga küsitluse põhjal meigib kuus naist kümnest end iga päev, sõltumata sellest, mis parasjagu päevaplaanis. Kolmandik naistest meigib end ka argisemateks käikudeks nagu näiteks poodi minek, vahendas Daily Express.

Kümme protsenti naistest kinnitas, et magab pigem meigiga, kui et laseb mehel end ilma meigita näha. Neliteist protsenti oli valmis kaaslasest ka varem üles ärkama, et nägu pähe teha.

Küsitluse korraldanud firma Superdrug ilujuht Sara Wolverson nentis, et paljudele naistele on meikimine oluline päeva osa, andes enesekindlust juurde. «Mõte sellest, et inimesed võivad neid näha meigita, võib olla hirmutav.»

Küsitluse tulemused näitasid, et tavaliselt ootab naine kaks ja pool kuud, enne kui oma nii-öelda tõelist nägu mehele näidata julgeb. Üle kolmandiku vastajaist oli veendunud, et nende kaaslane ei oleks neist huvitatud olnud, kui nad poleks kohtumisel meigitud olnud.

Kui tööleminekuks meigib end uuringu põhjal üle poole naistest, siis ligi veerand leidis lisaks, et meikimata poleks lootustki edutamisele.

Kuidas on lood Sinuga, kas oled valmis meigita näiteks kohtingule või töövestlusele minema? Ning kui kiiresti julged näidata oma meikimata nägu näiteks uue suhte puhul?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles