Ülo Vihma: Eesti mehed on hädas nii füüsiliselt kui ka vaimselt

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Koolitaja Ülo Vihma sõnul on Eesti mehed hädas nii füüsiliselt kui ka vaimselt, kuid ei julge seejuures abi ja tuge küsida ka siis, kui piltlikult jalgealune põleb: töö kasvab üle pea, abielu käriseb igast kandist ja segadus hinges sunnib otsima lohutust alkoholist.
 

«Oluline on endale meestena aeg-ajalt otsa vaadata ja oma elu mõtestada ilma kõrvaliste segajateta, kui tahame jätkuvalt olla edukad, terved ja heades suhetes lähedastega,» rääkis Vihma ajakirjale Naised.

Neid keskikka jõudnud mehi, kes endale äkki teadvustavad, et nii elust kui ka abielust puudub vajalik säde, on väga palju. «Siis otsige endas üles üks teostumata jäänud unistus ja viige see täide. Teine soovitus, mis aitab abiellu värskust tuua, on leida koos abikaasaga ühine tegevus, ühine eesmärk, mida koos teostada,» ütles ta, lisades, et abi on ka usaldusväärse sõbraga rääkimisest ning õpetlike raamatute lugemisest.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles