Kosutav spaapäev Rakveres annab energiat sügistalveks

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aqva Hotel ja Spa

Postimees külastas kaheksat veekeskust ja spaad üle Eesti. Siinkohal avaldame Rakveres asuva Aqva spaa ülevaate.

AQVA HOTEL ja SPA
Rakvere, Lääne-Virumaa

Rakvere Aqva Spa võlub interjööri, suurepärase teeninduse ning laia teenustevalikuga, pakkudes nii sportimisvõimalusi, lõõgastust, ilu- ja terviseprotseduure kui maitseelamusi.
Sportbassein ja jõusaal on muust veekeskusest veidi eraldi, tänu millele saavad spordihuvilised treeningutele keskenduda.

Vee- ja saunakeskus oma mosaiikplaatidest basseinide ja seintega mõjuvad luksuslikult. Nii vee- kui saunakeskuses on palju soppe (eri tsoonid basseinides ning lamamistoolide alad), tänu millele saab isegi rahvarohkemal päeval end piisavalt privaatselt tunda.

Veemõnude nautimist täiustab kohvik, kust saab soovi kohaselt kiirelt kas jahutava jäätisekokteili või kuuma kohvi.

Lastele on kaks basseini koos mängunurgaga. Seiklushuvilised saavad laskuda alla valgusefektidega torust, millest enamik asub õues. Huvilised saavad testida oma jõudu vastuvoolu lainetes ujudes.

Emeraude Spas proovitud Shanghai massaaž on üks paremaid massaažikogemusi üldse. Nii Shanghai kui Tai massaaže teevad Rakveres filipiinlastest masseerijad, kes on kindlasti keskuse suuremaid trumpe.

Restoran Mezzo stiilne interjöör paneb unustama, et tegemist on spaakeskuses asuva restoraniga. Restorani pakutav maitseelamus ning laitmatu teenindus on väärt, et end restoraniminekuks kas või veidi üles lüüa.

(Merit Välba)

LÜHIDALT

Mis teeb keskuse eriliseks? Terviklik ja mugav keskus koos hotelli, vee-, sauna-, spaa- ja seminarikeskuse, jõusaali ning restorani ja kohvikuga. Mugav asukoht, ilus vaade pargile, lisaks Rakvere ja lähipiirkonna huviobjektid (teater, Vallimägi, Lahemaa jms).

Atraktsioonid? Valgusefektidega liutoru, erinevate lõõgastusviisidega basseinid, mullivannid.

Pikim ujumisrada? 25 meetrit

6 erinevat basseini-veesilma: koskedega lainebassein, vastuvoolu ujumisrada, mitmete veealuste massaaživõimalustega bassein, aasta ringi avatud välibassein, 25meetrine kuue rajaga sportbassein, valgusefektidega Black Hole liutoru, 2 lastebasseini (sügavusega 35 cm ja 90 cm) ja mullivannid.

Pakutavad lisateenused? Treeningud basseinis ja jõusaalis; Alessandro Spa küüne-, jala- ning kätehooldused; Emeraude Spa kehahooldused (erinevad massaažid, näohooldused, kehahooldused läbi vee ja kivilaual, idamaine aurusauna rituaal Rasulbad); juuksehooldused.

Välibassein? Aasta ringi avatud soojendusega välibassein vaatega pargile.

Saunad? Soolasaun, aroomi-aurusaun, sanaarium, eri temperatuuridega kaks leilisauna, auru-soolasaun ja infrapunasaun ja caldarium ehk sooja pingiga lõõgastusruum vaatega pargile. Saunaelamusele aitavad kaasa karastav külmaveebassein, külma ja kuumavee vannid jalgade turgutuseks, mullivannid ning nõelravi meenutavad peene joaga dušid.

Teeninduse üldhinnang: supertase

Kellele sobib? Sobib nii perega (sh väikeste ja suuremate lastega) lõõgastuseks, väljasõiduks kolleegidega kui ka intiimsemaks äraolemiseks romantikutele.

Vaata lisaks: www.aqvahotels.ee
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles