Noorte disainerite looming jõuab ostjatele lähemale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilumessil valisid noored enda ja teiste vintage-disaini viljelevate moetegijate loomingu tutvustamiseks Pin-up stiili.
Ilumessil valisid noored enda ja teiste vintage-disaini viljelevate moetegijate loomingu tutvustamiseks Pin-up stiili. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Värskelt avatud kaupluse näol on noortel vintage-stiili viljelevatel moetegijatel juurde tekkinud võimalus enda looming disainihuviliste tarbijateni viia.

Reedel, 8. oktoobril, tutvustati messil Ilu sõnum 2010 värske vintage-poe Fankadelik tooteid, mille hulka kuulus lisaks ajaproovile vastu pidanud riietele ka vähem ja rohkem tuntud Eesti disainerite loomingut.

Noored Twisted Dance Co liikmed olid disainipoe esindamiseks valinud Dita Von Teese isikust inspireeritud Pin-up stiili ning stiliseerisid kohapeal huvilisi. Mõningad kandmiseks valitud rõivaelemendid olid artistide enda näputööna valminud.

Tüdrukute kinnitusel on tegemist eriti kodumaist loomingut hindava kauplusega ning noored disainerid on oodatud enda ajastuhõngulisi tooteid poelettidele müügiks pakkuma. Lisaks ehivad kaupluse seinu noorte kunstnike tööd - praegu eksponeeritakse näiteks Helmi Arraku maale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles